de witte eland

Proef Puur Scandinvië

De Witte Eland is het resultaat van de doorlopende ontdekkingsreis van Ruud vd Berg door Scandinavië. Altijd op zoek naar pure producten, biologisch en topkwaliteit. Alles kleinschalig en met respect voor mens en natuur en met een goed verhaal.

Waarom Scandinavië? Omdat er, over het algemeen, beter wordt nagedacht over de inhoud en herkomst van het product. Het Resultaat? Topkwaliteit waar je blij van wordt. Je ziet het, ruikt het en proeft het.

Voorbeelden:

– Lofoten Seaweed, het zeewier wordt in het wild geoogst in een van ’s werelds sterkste getijdestromen. De visie is om innovatieve, gebruiksvriendelijke zeewierproducten op tafel te brengen en smaak en voedingstoffen aan de dagelijkse maaltijd toe te voegen. Het zeewier is biologisch gecertificeerd, duurzaam en traceerbaar.

– Plantemageren , vloeibare kruiden, een nieuwe manier om je maaltijd op smaak te brengen. Gebruik het als vers, heeft direct meer smaak dan gedroogd en een veeeel langere houdbaarheid dan vers. Geboren uit frustratie over verspilling, gemaakt volgens een oude huishoudtruc en dat biologisch en vegan.

Andere producten op dit moment: Bean-to-bar chocolade, azijn, olie, zeezout, kruiden en – mengsels, producten met insectenmeel.

Neem eens een kijkje op de website https://dewitteeland.nl

Ruud vd Berg | De Witte Eland

06-1308559 | info@dewitteeland.nl

https://www.facebook.com/dewitteeland

https://www.instagram.com/de_witte_eland/