De Goede Vissers

De Goede Vissers

De viskraam op de boerenmarkt wordt gerund door echte vissers. Jan en Barbara Geertsema zijn hardervissers op de Waddenzee. Naast harder en zeebaars vangen ze ook kleine hoeveelheden bot, makreel en af en toe een geep.

Sinds 1995 is hun visserijbedrijf, de TS31 ‘Internos’ gecertificeerd volgens de duurzaamheidseisen van het streekmerk Waddengoud, goedgekeurd door Waddenvereniging en Vogelbescherming. Omdat hun vis naar het anonieme bulkcircuit bleef gaan proberen Jan en Barbara de vis zo veel mogelijk zelf te vermarkten. Omdat alle vissers die werken aan verduurzaming hetzelfde afzetprobleem hebben wordt op de Goede Vissers kraam zoveel mogelijk vis verkocht van verschillende ´goede vissers´.

Door deze samenwerking hebben ze een uitgebreid aanbod. Van Schar en Wijting tot de exclusievere Tong en Zeebaars. Natuurlijk zijn er verse Garnalen maar ook Krabbenpoten , Pijlinktvis en Langoustines. En er zijn ook verschillende geïmporteerde  vissoorten beschikbaar zoals MSC gecertificeerde wilde Zalm. En handgedoken  St Jacobsschelpen en Scheermessen en lijngevangen tonijn van lokale kustvissers in Sri Lanka.

Kijk voor meer informatie op: www.goedevissers.nl
info@goedevissers.nl

06-51485729